Ilmoittautuminen kurssille on päättynyt.

Tilaa Nordnetin uutiskirje tästä linkistä, niin kuulet ensimmäisten joukossa kun kurssi pidetään seuraavan kerran.

Kustannusten minimointi ja hajauttaminen ovat ETF-sijoittamisen ytimessä. Etkä tarvitse miljoonia päästäksesi alkuun. Tällä maksuttomalla kurssilla Martin Paasi opastaa sinut ETF-sijoittamisen saloihin ja 10 päivässä opit rakentamaan itsellesi pitkän tähtäimen sijoitussuunnitelman. Kurssin aikana pääset myös tekemään noin 500 euron sijoituksen, jonka voit sijoittaa oppimasi mukaisesti juuri sinulle sopiviin sijoitustuotteisiin kurssin aikana.


Etkö tiedä miten päästä alkuun sijoittamisessa? Haluatko päästä vaurastumisessa vauhtiin nopeasti ja helposti?


Lojuuko pankkitililläsi pennosia, katoavatko pienetkin säästöt tuuleen? Haluatko löytää sinulle sopivan, helpon ja tuottavan sijoituskohteen ja saada varasi kasvamaan?


Kuulostavatko sellaiset termit kuin kasvuosuus, synteettinen ETF tai spread heprealta?


Onko tiedon palasista vaikea luoda kokonaisuutta ja tehdä itselle sopivia sijoituspäätöksiä?

 

Sijoittamisessa voi olla vaikea päästä alkuun ja saada varat kasvamaan. Tietoa on valtavasti saatavilla, mutta parasta ratkaisua voi olla vaikea löytää. Ylitä siis aloittamisen kynnys ja ryhdy rakentamaan sijoitussalkkua Nordnetin maksuttoman ETF-kurssin avulla!

Kurssin vetäjä


Martin Paasi
Martin Paasi

Martin Paasi toimii talousasiantuntijana Nordnetissä. Martinilla on pitkä kokemus rahoitusalalta ja hän tuntee ETF-sijoittamisen kuin omat taskunsa. Hän on myös yksi Suomen seuratuimmista piensijoittajien taloudesta kirjoittavista bloggaajista. 

Opi ETF-sijoittamisen perusteet ja perehdy indeksisijoittamiseen. Aloita pitkäjänteinen säästäminen kustannustehokkaasti.


Saat kokonaiskuvan siitä, mikä sijoitusstrategia sopii sinulle. Voit valita sopivimmat sijoitustuotteet ja nähdä varojesi kasvavan.


Tee säästämisestä elämäntapa, joka auttaa saavuttamaan tämän hetken unelmat ja voi mahdollistaa lokoisammat eläkepäivät.


Opi ETF-sijoittamisen salat 10 päivässä ja rakenna itsellesi sopiva sijoitusalkku. Saat kokonaiskuvan siitä, kuinka voit säästää omia tavoitteitasi varten helposti ja kustannustehokkaasti. Laita rahasi kasvamaan!

Nämä asiat opit 10 päivän kurssin aikana:


ETF-sijoittamisen perusteet: Opit mitä ETF:t ovat ja miten niihin kannattaa sijoittaa.


Sijoitusideoiden etsiminen: Opit käyttämään sosiaalista sijoitusverkostoa Sharevilleä parempien sijoituspäätösten tekemiseen.


Oman sijoitusstrategian muotoileminen: Saat työkaluja oman sijoitusstrategiasi suunnittelemiseen ja toteuttamiseen. Kurssin aikana pääset tekemään myös ensimmäisen, noin 500 euron sijoituksesi.

Kurssin luennot


  Päivä 1
- -
- kun olet liittynyt
  Päivä 3
- -
- kun olet liittynyt
  Päivä 4, osa 2
- -
- kun olet liittynyt
  Päivä 5
- -
- kun olet liittynyt
  Päivä 6
- -
- kun olet liittynyt
  Päivä 8
- -
- kun olet liittynyt
  Päivä 9
- -
- kun olet liittynyt
  Päivä 10
- -
- kun olet liittynyt

"Suosittelen kurssia kaikille, jotka haluavat päästä helposti ETF-sijoittamisen maailmaan. Ei tarvitse olla ammattilainen tai tosi osaaja."

Osinkokuningas, sijoitusbloggaaja

Usein kysytyt kysymykset


Miksi juuri ETF-sijoittaminen?​
Olemme valinneet kurssin aiheeksi ETF-rahastoihin sijoittamisen, koska se on kustannustehokas ja useimmille hyvin toimiva sijoitusmuoto, jossa riskiä on helppo hajauttaa.​ ETF-sijoittaminen sopii hyvin myös aloittelijoille.
Löytyykö sama tieto netistä etsimällä?
Löydät varmasti kaiken tiedon myös netistä. Olemme kuitenkin koonneet paljon tietoa yhteen paikkaan ja koska kurssi on maksuton, saat tiedon samasta paikasta nopeasti ja helposti.
Missä muodossa kurssimateriaalit ovat?
Kurssi koostuu videoista, lyhyistä teksteistä ja ladattavista oppimateriaaleista. Saat päivittäin linkin sähköpostiisi, kun uusin kurssimateriaali on saatavilla.
Miten kauan voin käyttää kurssimateriaaleja?
Vaikka koko elämäsi! Rekisteröitymällä kurssille sinulla on mahdollisuus palata aineistoon millon tahansa.
Miksi minun tulee rekisteröityä?
Kurssi käydään täällä Teachable-alustalla. Rekisteröityminen tekee sinusta kurssin jäsenen ja voit kirjautua sisään kurssille milloin vain, myös kurssin päätyttyä.
 

Kurssi alkaa 30.1. – ilmoittaudu 29.1. mennessä!

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta.